Om Moveo Travel

MOVEO TRAVEL - for all senses


Vår underrubrik "for all senses" är ett uttryck för vår filosofi

och vad resandet innebär för oss - något som berör alla sinnen.


Ljud, dofter, smaker, synintryck, känslor och möten är de ingredienser som både inspirerar till och gör en resa minnesvärd.  

VÅR FILOSOFI

"Resandet har många fördelar: det bringar hjärtat fräschör, låter dig se och höra om fantastiska ting, glädjen att få skåda nya städer, möten med okända vänner och kunskap om stil och etikett". Muslihuddin Sadi 1210-1291


Tre rader som på ett strålande sätt beskriver resandets essens. För visst är det nyfikenheten och lusten att göra nya upptäckter, möjligheten att lära känna nya människor och andra kulturer som gör att vi ständigt söker nya resmål.


Mat och dryck är alltid viktiga ingredienser och lite extra fokus på dofter och smaker blir det på våra kulinariska resor då vi botaniserar bland mat och vin på spännande destinationer.

Små överraskningar och personliga möten. Kända och okända sevärdheter. Superexklusiva hotell eller nomadtält i Gobiöknen. Kontrasterna och önskemålen kan vara många men det är alltid känslan för de små detaljerna som gör skillnad. Det är vad vi vill ge dig.


Det ska vara tryggt att resa och vi har självklart  ställt till Kammarkollegiet lagstadgade garantier. Kom också ihåg att se över ditt reseskydd; vi förmedlar Gouda rese- och avbeställningsförsäkringar.


Våra resor bokar du genom att ringa, kontakta oss via e-mail eller genom din resebyrå. Vi ser fram emot att få prata resor med dig. 

Dina önskemål - vårt uppdrag

ETT SMAKRIKT RESELIV

Vi som driver Moveo Travel har ägnat hela våra yrkesverksamma liv åt resor och reseproduktion i olika former, matlagning och dryckeskunskap, utbildning och stora evenemang. Vi har rest, arbetat, levt och bott på många olika platser runt om i världen - New York, Moskva, Maldiverna, Samarkand, Bermuda, i det "nya och gamla" Europa, bakom järnridån....


Våra samlade erfarenheter, strapatser, underbara upplevelser, insikter och kunskaper delar vi med glädje med oss av och skapar din resa på

rätt, lätt sätt. 


Annika Söderblom har sedan den allra första resan som ung reseledare varit resebranschen trogen. Reseledare, guide, reseproducent, föreläsare och VD med världen som arbetsfält. Alltid nyfiken, pratglad humanist och tillika Rysslandskännare.


Göran Wassberg är en välmeriterad kock och sommelier som har lagat luncher och utsökta middagar på både slott, ambassader, kända krogar och hotell. Passionerad vinkännare som med inlevelse och känsla gärna delar med sig av sina kunskaper.

DET HÄR ÄR VI

ANNIKA SÖDERBLOM

CEO/Tour production

annika.soderblom@moveocompany.com

GÖRAN WASSBERG

Sales- and marketing manager

goran.wassberg@moveocompany.com

MOVEO TRAVEL

Your reliable partner

info@moveocompany.com